078-842 42 42

info@tsp-personenvervoer.nl

crew shipping, crew service

Crew service of Ship crewing: De onmisbare schakel in de maritieme wereld

Taxi Service Papendrecht, onderdeel van de TSP Groep uit Papendrecht, is een naam, die synoniem staat voor betrouwbaarheid, efficiëntie en maatwerk in de wereld van het personenvervoer. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige crew service, ook wel bekend als ship crewing, aan zakelijke opdrachtgevers in verschillende Nederlandse- en Europese havengebieden. Met een uitgebreide aanwezigheid in havens zoals Rotterdam, Amsterdam, Delfzijl, Vlissingen, Antwerpen en vele anderen, zijn we toegewijd aan het vervullen van de transportbehoeften van bemanningen en bezoekers.

Wat doet TSP Personenvervoer aan Ship crewing?

Onze kernactiviteit omvat het vervoer van crew en bezoekers van diverse luchthavens naar voornamelijk havengebieden. Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het rijden van A naar B. Wij nemen het complete logistieke proces uit handen, waaronder:

 • Vooraanmelding van aan- of afmonstering bij immigratie instanties.
 • Aan- en afmonstering bij immigratie politie en Koninklijke Marechaussee.
 • Coördinatie van dokters- en tandartsafspraken.
 • Boeken van hotelovernachtingen.
 • Aanmelding van passagiers en chauffeurs voor toegang tot havenbedrijven.
 • Visumregelingen via ons one-stop service center voor alle bemanningsaangelegenheden.
 • Volledige organisatie van crew changes, inclusief vergunningen, transport en accommodatie.

Onze meerwaarde

Waarom kiezen voor onze crew service? We onderscheiden ons op verschillende fronten:

 1. Maatwerk: Elk aspect van onze dienstverlening wordt afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een last-minute wijziging in vluchtplannen of een complexe crew change, wij passen ons aan.
 2. Persoonlijke aandacht: Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt die uw dossier van begin tot eind beheert. Dit zorgt voor een efficiënte communicatie en een gepersonaliseerde aanpak.
 3. Ontzorging: Door onze uitstekende service kunnen onze klanten zich volledig focussen op hun kernactiviteiten, zonder zich zorgen te maken over transportlogistiek.
 4. 24/7 beschikbaarheid: Ons team staat altijd paraat, ongeacht het tijdstip. We begrijpen dat de maritieme sector geen negen-tot-vijf-business is en zijn daarom dag en nacht bereikbaar.
 5. Samenwerking met officiële instanties: Door nauw samen te werken met immigratie- en havenautoriteiten zorgen we voor een vlotte afhandeling van alle formaliteiten en vergunningen.
 6. Expertise: Met jarenlange ervaring in de complexe vervoerswereld hebben we een diepgaand inzicht ontwikkeld in de behoeften en uitdagingen van onze klanten.
 7. Duurzame relaties: Bij elke klantinteractie streven we naar het opbouwen van langdurige relaties. We geloven in het belang van vertrouwen en betrouwbaarheid als fundament voor succesvolle samenwerkingen.

Een Partner voor de toekomst

In een wereld waarin tijd en efficiëntie van het grootste belang zijn, is het hebben van een betrouwbare partner essentieel. Bij TSP Personenvervoer begrijpen we de unieke behoeften van de maritieme sector en zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen, die onze klanten helpen te gedijen in een veeleisende omgeving.

Of het nu gaat om het regelen van last-minute transport voor een bemanning of het coördineren van uitgebreide crew changes, wij staan garant voor een naadloze uitvoering en een ongeëvenaarde klantenservice. Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor al uw crew service behoeften.

In een sector waar elke minuut telt, kunt u vertrouwen op TSP Personenvervoer om uw bemanning veilig, tijdig en stressvrij naar hun bestemming te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw transportlogistiek (Ship crewing) naar een hoger niveau te tillen.

Contact opnemen

Neem contact op via ons contact formulier voor ship crewing. Bel voor meer informatie met 078-842 42 42 of mail info@taxiservicepapendrecht.nl