078-842 42 42

info@tsp-personenvervoer.nl

Taxi Centrale Dordrecht

Taxi Dordrecht

Heeft u een rit nodig maar heeft u geen eigen auto tot uw beschikking? Of geeft u er de voorkeur aan om niet zelf te rijden? De professionele taxi chauffeurs van Taxi Centrale Dordrecht staan voor u klaar om u tegen een voordelig tarief naar uw bestemming te brengen. Al jarenlang hebben we bewezen een betrouwbare dienst te zijn voor talloze tevreden klanten, of het nu gaat om privévervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer of groepsvervoer.

Zakelijk taxi vervoer

Gaat u op zakenreis of heeft u een belangrijke vergadering? Moet er een zakenpartner worden opgehaald? U kunt vertrouwen op Taxi Centrale Dordrecht voor uw zakelijke vervoer en reizen in alle comfort terwijl u nog wat werk kunt verrichten. Reserveer nu uw zakelijke vervoer.

Schiphol Taxi Dordrecht

Vertrekt u binnenkort op reis en heeft u een handige manier nodig om naar de luchthaven te komen? Boek dan nu uw luchthavenvervoer bij Taxi Centrale Dordrecht en reis stressvrij naar de luchthaven van uw keuze zoals bijvoorbeeld met de taxi naar Schiphol Airport, op elk moment van de dag of nacht. Onze chauffeurs staan 24/7 voor u klaar en wachten op tijd op u. Reserveer nu uw luchthavenvervoer.

Professionele taxi chauffeurs

Een comfortabele taxi rit hangt niet alleen af van het voertuig, maar ook van de professionaliteit van de chauffeur. Om deze kwaliteit te waarborgen, worden onze chauffeurs zorgvuldig geselecteerd en zijn ze voorzien van een CCV-D diploma. Dit betekent, dat ze beschikken over uitstekende rijvaardigheden, kennis van verkeersinzicht en stressbestendigheid, en een verantwoordelijke en risico vermijdende rijstijl.

Particulier taxivervoer

Voor particulier vervoer, zoals een familiedag, een rit naar een zorg locatie, WMO-vervoer, PGB-vervoer of een avondje uit, kunt u op ons rekenen om u veilig en comfortabel te brengen en te halen. We denken graag met u mee over het meest geschikte vervoer, en met onze diverse A-segment voertuigen bieden we altijd vervoer op maat!

Groepsvervoer per taxi

Wilt u met een groep van 8 personen vanuit Dordrecht naar een feestje of andere gelegenheid? Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes beschikbaar.

Taxi centrale Dordrecht – Taxi boeken

Boek nu een taxi en bel 078-842 42 42 of e-mail info@tsp-personenvervoer.nl of taxi boeken via ons formulier.